http://www.skywarn.nl/forum/

2015-04-15 Skywarn Moodle heropend!
http://www.skywarn.nl/forum/viewtopic.php?f=1&t=1174
Pagina 1 van 1

Auteur:  Hans Stans [ 14 apr 2015, 23:14 ]
Berichttitel:  2015-04-15 Skywarn Moodle heropend!

Als eerder bericht was dit onderdeel een tijdlang buiten gebruik vanwege herziening inhoud en een nieuwe database-koppeling. Maar nu is het zover, onze Moodle is weer geopend en bevat o.m. de vragenlijsten waaruit geput wordt voor de kennistoets t.b.v. certificering tot klasse II waarnemer. Aanbevolen dus als je gecertificeerd waarnemer wilt worden!

Let op 1: er moet voortaan met de waarnemerlogin aanmeld worden. Wil je je wachtwoord of andere profielgegevens wijzigen doe dat dan via de website en niet via Moodle.
De Moodle is in tegenstelling to voorheen (dus) alleen toegankelijk voor geregistreerde waarnemers, waar nodig eerst registeren.

Let op 2: een aantal nieuwe en gewijzigde vragen is nog onder review. Het kan zijn dat er de komende weken nog (vnl. kleinere) wijzigingen worden aangebracht.

Voor wie het allemaal nieuw is: we hopen dat je niet alle vragen van buiten gaat leren, oefen ermee en daar waar je merkt meer info of kennis nodig te hebben: alles wat je nodig hebt is te vinden op de Skywarn website of via de daaropgenomen links. Spoor de informatie op, leuker en leerzamer!

Je vind de Skywarn Moodle in het scholingscentrum.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/