http://www.skywarn.nl/forum/

Status Skywarn Nederland
http://www.skywarn.nl/forum/viewtopic.php?f=1&t=631
Pagina 1 van 1

Auteur:  Wilber Thus [ 25 jul 2011, 10:24 ]
Berichttitel:  Status Skywarn Nederland

Dag beste mensen,

Ik las gisteravond op Twitter (Piet Berger) een bericht dat er leven in Skywarn zit en dat de eerste certificering al loopt?
Ik vraag mij af waarom daarover op het forum verder niet wordt bericht? Het forum doet anno 2011 denken dat Skywarn niet actief is / geen ontwikkeling in zit, en Herman heb ik al een hele tijd niet meer op het forum gezien.

Gr. Wilber.

:roll: :roll:

Auteur:  Hans Stans [ 25 jul 2011, 11:13 ]
Berichttitel:  Re: Status Skywarn Nederland

Ja, dat klopt wel Wilber, het is nl. zo dat al 'forumverkeer' hierover niet zichtbaar is, het staat namelijk in een afgesloten sectie. Ben nu aan het werk maar komt nog met meer info!

vriendelijke groet, Hans

Auteur:  Hans Nienhuis [ 25 jul 2011, 11:19 ]
Berichttitel:  Re: Status Skywarn Nederland

Ik denk dat we gerust kunnen melden dat er gisteren een bescheiden bijeenkomst is geweest in Wijbosch, waaruit het een en ander is voortgekomen. Nadere berichtgeving volgt op korte termijn, maar we kunnen alvast concluderen dat de stilstand voorbij is.

Auteur:  Piet Berger [ 25 jul 2011, 12:56 ]
Berichttitel:  Re: Status Skywarn Nederland

Gisteren liep inderdaad een eerste (proef) certificering welke door de drie (interne) medewerkers met goed gevolg is af gelegd.
Er is gisteren een bescheiden bijeenkomst geweest waarbij weer het nodige besproken is.

Stay tuned zou ik zeggen!

Auteur:  Hans Stans [ 26 jul 2011, 20:49 ]
Berichttitel:  Re: Status Skywarn Nederland

Zo, nu (even) tijd om te forummen. We willen ons voorbereiden op het afnemen van de certificeringstoets en zodoende hebben we met drieen uit de werkgroep a.d.h.v. het officiele examenmateriaal een proefcertificering gedaan. Dit om uit te zoeken of de vragen nu echt helemaal goed staan, of de voorziene tijd voldoende is om het allemaal goed te bekijken en in te vullen en - ook belangrijk - hoe de resultaten goed en snel te controleren zijn.

Zij-effect was meteen dat we konden constateren dat we er allemaal met zeer ruime voldoende kennis voor staan! :)

Ik moet nu aan de gang met wat IT-kwesties en dan hopen we snel met meer nieuws over het spotten/melden te kunnen komen (waarbij sprake zal zijn van wat ruimere mogelijkheden om mee te doen dan aanvankelijk voorzien). Maar laat ik nou niet teveel vooruit lopen, het duurt allemaal al zo lang en ik wil geen 'gebakken lucht' verkopen.

vriendelijke groet, Hans

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/