Waarnemer/account: PIN/ww: Login vergeten? Registeren Nieuwe melding

Skywarn meldcentrum

DISCLAIMER: het Skywarn Nederland spotteralert is geen accurate weersverwachting noch bedoeld als waarschuwing richting het publiek en mag niet als zodanig gebruikt worden! Het attendeert onze waarnemers op mogelijk te verwachten extreem weer verschijnselen welke de Skywarn meldcriteria kunnen halen of overschrijden tijdens, of direct na, de aangegeven geldigheidsperiode.

Spotteralert voor 06-07-2017 t/m 07-07-2017

Details | Media & Web | Meldingen (10)

PublicatieBericht/link
07-07-2017de Gelderlander: Auto botst op omgevallen boom tijdens noodweer»
HENGELO - Een automobilist heeft vrijdagmiddag een omvallende boom niet meer kunnen ontwijken op de Vordenseweg (N316) in het Gelderse Hengelo. De boom viel over de weg na het plotselinge hevige noodweer.De bestuurder raakte bij de daarop volgende botsing niet gewond. De auto raakte flink beschadigd.
07-07-2017NH Nieuws: Grote brand in twee woonboerderijen Naarden na blikseminslag»
NAARDEN - Aan de Naardermeer in Naarden woeden momenteel twee grote branden in huizen met een rieten dak, vermoedelijk nadat de bliksem daar is ingeslagen. Het is nog niet duidelijk of er mensen gewond zijn geraakt.
06-07-2017RTL Nieuws: Overlast door stevige onweersbuien»
Onweer heeft op verschillende plaatsen brand veroorzaakt. In Heeswijk-Dinther woedde een brand in een varkensstal en ook in een flat in Zandvoort sloeg de bliksem in.
Door de inslag in Zandvoort sprongen de ramen, schrijft NH Nieuws. Bewoners zouden zelf het gebouw hebben kunnen verlaten en mochten kort daarna weer naar binnen.
06-07-2017TV NH: Onweer zorgt voor brandjes in Naarden en Zandvoort»
ZANDVOORT/NAARDEN - Het noodweer van vanavond heeft op tenminste twee plekken in de provincie voor ellende gezorgd. Bij een blikseminslag in een flat in Zandvoort moesten alle bewoners het pand verlaten en in Naarden vloog een meterkast in brand. Bij beide gevallen is iedereen in veiligheid en zijn er geen gewonden.
06-07-2017nu.nl: Grote brand bij varkensboerderij Heeswijk-Dinther na onweer»
Bij een varkensbedrijf in het Brabantse Heeswijk-Dinther woedt een grote brand. Korpsen uit omliggende dorpen als Oss, Veghel, Schijndel, Uden, Nistelrode zijn ter plaatse. Circa vierduizend zeugen zijn waarschijnlijk omgekomen.
06-07-2017Omroep Brabant: 4000 zeugen komen om bij brand varkensbedrijf Heeswijk-Dinther»
HEESWIJK-DINTHER - Bij een grote brand bij een varkensbedrijf in Heeswijk-Dinther zijn vierduizend zeugen omgekomen en een onbekend aantal biggen. De brand ontstond vermoedelijk na blikseminslag. De bewoners zijn veilig.
06-07-2017Estofex Storm Forecast Valid: Thu 06 Jul 2017 06:00 to Fri 07 Jul 2017 06:00UTC»
A level 2 was issued for eastern England, northern France into Benelux and northern and central Germany mainly for severe wind gusts and large hail and to a lesser extent excessive precipitation.

« retour overzicht | « meldcentrum | « home | naar boven

© Skywarn Nederland - Met het oog op het weer sinds 2007