Waarnemer/account: PIN/ww: Login vergeten? Registeren Nieuwe melding

Skywarn meldcentrum

DISCLAIMER: het Skywarn Nederland spotteralert is geen accurate weersverwachting noch bedoeld als waarschuwing richting het publiek en mag niet als zodanig gebruikt worden! Het attendeert onze waarnemers op mogelijk te verwachten extreem weer verschijnselen welke de Skywarn meldcriteria kunnen halen of overschrijden tijdens, of direct na, de aangegeven geldigheidsperiode.

Spotteralert voor 15-08-2017

Details | Media & Web | Meldingen (1)

PublicatieBericht/link
15-08-2017nu.nl: Overlast in Twente door wolkbreuk»
Op verschillende plaatsen in Twente is in de avond wateroverlast ontstaan door een wolkbreuk. De brandweer kreeg ruim veertig meldingen over ondergelopen straten en tunnels en over putdeksels die omhoog kwamen. De meldingen kwamen vooral uit Hengelo, Almelo en Oldenzaal. In Borne kwam bij een rijtje huizen een dakgoot naar beneden, waarschijnlijk als gevolg van blikseminslag.
15-08-2017PZC: Zware regenbuien trokken over Zeeland, tenten omhooggeblazen»
CADZAND - Zware regenbuien trokken dinsdag aan het eind van de ochtend en het begin van de middag over Zeeland. In Cadzand viel in tien minuten tijd 22 millimeter regen, wat gepaard ging met zware windstoten die tenten omhoog bliezen.
15-08-2017RTV Oost: Onweersbui trekt over Overijssel, overlast in onder meer Hengelo, Olde»
De brandweer is aan het begin van de avond op verschillende plekken in de regio uitgerukt tijdens en na de onweersbui die over de provincie trok. Tijdens de bui viel er behoorlijk wat regen.
15-08-2017Tubantia: Stortbui trekt over Twente: vooral in Hengelo veel overlast»
IN BEELDENSCHEDE - Met bakken uit de lucht, dat kwam het. Twentenaren die aan het begin van de dinsdagavond op de fiets zaten hadden flinke pech, want een forse stortbui trok over deze regio. En niet alle straten konden dat natuurgeweld aan.
15-08-2017nu.nl: Waarschuwing voor zwaar onweer in oosten en zuiden »
Het KNMI en Weeronline waarschuwen voor felle regen- en onweersbuien dinsdagmiddag in de oostelijke en zuidelijke provincies.
Daarbij kunnen hagelbuien ontstaan en zich zware windstoten van 75 tot 90 km per uur voordoen.
15-08-2017Estofex Storm Forecast valid: Tue 15 Aug 2017 06:00 to Wed 16 Aug 2017 06:00UTC»
A level 2 was issued for parts of Benelux and Germany for excessive precipitation, severe wind gusts, large hail and tornadoes.

« retour overzicht | « meldcentrum | « home | naar boven

© Skywarn Nederland - Met het oog op het weer sinds 2007