Waarnemer/account: PIN/ww: Login vergeten? Registeren Nieuwe melding

Skywarn meldcentrum

DISCLAIMER: het Skywarn Nederland spotteralert is geen accurate weersverwachting noch bedoeld als waarschuwing richting het publiek en mag niet als zodanig gebruikt worden! Het attendeert onze waarnemers op mogelijk te verwachten extreem weer verschijnselen welke de Skywarn meldcriteria kunnen halen of overschrijden tijdens, of direct na, de aangegeven geldigheidsperiode.

Spotteralert voor 30-08-2017

Details | Media & Web | Meldingen (5)

PublicatieBericht/link
30-08-2017ED: Wateroverlast en bomen omver in Deurne en Bladel»
DEURNE - In Deurne stonden woensdagavond verschillende straten blank nadat er een forse regen- en onweersbui over de regio trok. Ook zijn er enkele bomen omgewaaid, net als in Bladel.
30-08-2017Omroep Brabant: Hevige regenval en windhozen veroorzaken veel schade en overlast»
EINDHOVEN - De hevige regenval en het stormachtige weer van woensdagavond zorgen op veel plekken in Brabant voor overlast. Op de Julianastraat in Deurne waaiden door een windhoos verschillende grote bomen om. Ook in Cuijk viel een boom om aan het Hermelijnkwartier. De brandweer moest andere bomen in de straat omzagen. Ook de putten liepen daar over. Ook in Uden en Bladel knakten ve
30-08-2017Estofex: Storm Forecast valid: Wed 30 Aug 2017 07:00 to Thu 31 Aug 2017 06:00UTC»
A level 1 was issued for Central / E France, N Switzerland and Germany mainly for severe wind gusts and large hail.
30-08-2017nu.nl: Groot deel Nederland krijgt woensdag last van flinke regenval »
Een groot regenfront veroorzaakt vanaf dinsdagavond bijna twee dagen lang heel veel neerslag in grote delen van Nederland. Lokaal kan binnen een etmaal meer dan de halve maandsom vallen.

« retour overzicht | « meldcentrum | « home | naar boven

© Skywarn Nederland - Met het oog op het weer sinds 2007