Waarnemer/account: PIN/ww: Login vergeten? Registeren Nieuwe melding

Skywarn meldcentrum

DISCLAIMER: het Skywarn Nederland spotteralert is geen accurate weersverwachting noch bedoeld als waarschuwing richting het publiek en mag niet als zodanig gebruikt worden! Het attendeert onze waarnemers op mogelijk te verwachten extreem weer verschijnselen welke de Skywarn meldcriteria kunnen halen of overschrijden tijdens, of direct na, de aangegeven geldigheidsperiode.

Spotteralert voor 10-09-2017 t/m 11-09-2017

Details | Media & Web

PublicatieBericht/link
11-09-2017NH Dagblad: Auto vliegt in brand door blikseminslag in Den Helder»
Een auto is maandagavond op de Doggersvaart ter hoogte van de spoorwegovergang in Den Helder geraakt door de bliksem. De bestuurder bleef ongedeerd, maar het voertuig raakte zwaar beschadigd
11-09-2017NH Dagblad: Windhoos laat spoor van vernieling achter in Hoogkarspel»
Een korte, intense windhoos heeft maandag aan het einde van de middag voor onverwacht veel schade gezorgd in en om Hoogkarspel. Over een afstand van een kilometer tussen de woonwijk Reigersborg Noord en De Gouw in de ruilverkaveling moet het heftig hebben gewaaid: hier smakte een bloemenkas tegen de vlakte.
11-09-2017nu.nl: Hevige regen en zware windstoten verwacht in kustprovincies »
Het westen van het land moet maandag rekening houden met veel neerslag. Aan zee kunnen de buien gepaard gaan met zware windstoten tot 75 kilometer per uur. Het KNMI heeft voor de kustprovincies code geel afgegeven. Lokaal kan meer dan 50 millimeter regen vallen.

« retour overzicht | « meldcentrum | « home | naar boven

© Skywarn Nederland - Met het oog op het weer sinds 2007