Waarnemer/account: PIN/ww: Login vergeten? Registeren Nieuwe melding

Skywarn meldcentrum

DISCLAIMER: het Skywarn Nederland spotteralert is geen accurate weersverwachting noch bedoeld als waarschuwing richting het publiek en mag niet als zodanig gebruikt worden! Het attendeert onze waarnemers op mogelijk te verwachten extreem weer verschijnselen welke de Skywarn meldcriteria kunnen halen of overschrijden tijdens, of direct na, de aangegeven geldigheidsperiode.

Spotteralert voor 14-09-2017 t/m 15-09-2017

Details | Media & Web | Meldingen (2)

PublicatieBericht/link
14-09-2017Regio15: Veel schade door windhoos in 's-Gravenzande»
's-Gravenzande - Vanmiddag is door een windhoos veel schade ontstaan aan woningen en bedrijven in en rond 's-Gravenzande.
Even voor half drie kwamen vanuit de Marsmanstraat en omgeving meldingen van losgerukte dakpannen, kapotte ruiten en daken en omgewaaide bomen. Ook bij bedrijven in en rond 's-Gravenzande wordt veel schade gemeld.
14-09-2017AD: Veel schade in 's-Gravenzande door windhoos»
In de Marsmanstraat en Beukenlaan in 's-Gravenzande hebben tientallen huizen schade opgelopen door een windhoos. Er zijn onder meer dakpannen weggewaaid en ramen zijn kapot. Niemand raakte gewond.
14-09-2017nu.nl: Uitzonderlijk drukke avondspits door regenachtig weer»
Door het regenachtige weer was het donderdag door het regenachtige weer al vroeg druk op de wegen en hield die drukte lang aan. Op het hoogtepunt stond er 416 kilometer snelwegfile, meldt de Verkeersinformatiedienst (VID).
14-09-2017NOS: Windhoos raast door 's-Gravenzande»
In 's-Gravenzande heeft een windhoos tientallen huizen en kassen beschadigd. Vooral huizen in de Marsmanstraat zijn getroffen.
Dakpannen zijn van daken gewaaid, meerdere ruiten zijn gesneuveld en enkele geparkeerde auto's zijn geraakt door het puin.

« retour overzicht | « meldcentrum | « home | naar boven

© Skywarn Nederland - Met het oog op het weer sinds 2007