Waarnemer/account: PIN/ww: Login vergeten? Registeren Nieuwe melding

Skywarn meldcentrum

DISCLAIMER: het Skywarn Nederland spotteralert is geen accurate weersverwachting noch bedoeld als waarschuwing richting het publiek en mag niet als zodanig gebruikt worden! Het attendeert onze waarnemers op mogelijk te verwachten extreem weer verschijnselen welke de Skywarn meldcriteria kunnen halen of overschrijden tijdens, of direct na, de aangegeven geldigheidsperiode.

Spotteralert voor 29-09-2017 t/m 30-09-2017

Details | Media & Web | Meldingen (18)

PublicatieBericht/link
29-09-2017RTL Nieuws: Straten onder water na zware buien»
Op verschillende plaatsen is aan het eind van de middag wateroverlast ontstaan na zware regenbuien. Vooral in Noord-Holland kwamen veel meldingen binnen van ondergelopen kelders en straten die blank kwamen te staan. Het Stedelijk Museum in Amsterdam had lekkage.
29-09-2017AD: Wateroverlast na zware buien, KNMI geeft code geel af»
Op verschillende plaatsen is vandaag wateroverlast ontstaan na zware regenbuien. Vooral in Noord-Holland kwamen veel meldingen binnen van ondergelopen kelders en straten die blank kwamen te staan.
29-09-2017nu.nl: Zware regenbuien veroorzaken wateroverlast in delen Nederland »
Verschillende plaatsen in het land kampen vrijdag met wateroverlast die ontstaan is na zware regenbuien. Vooral in Noord-Holland zijn veel meldingen binnengekomen over ondergelopen kelders en straten die blank kwamen te staan.

« retour overzicht | « meldcentrum | « home | naar boven

© Skywarn Nederland - Met het oog op het weer sinds 2007