Waarnemer/account: PIN/ww: Login vergeten? Registeren Nieuwe melding

Skywarn meldcentrum

DISCLAIMER: het Skywarn Nederland spotteralert is geen accurate weersverwachting noch bedoeld als waarschuwing richting het publiek en mag niet als zodanig gebruikt worden! Het attendeert onze waarnemers op mogelijk te verwachten extreem weer verschijnselen welke de Skywarn meldcriteria kunnen halen of overschrijden tijdens, of direct na, de aangegeven geldigheidsperiode.

Spotteralert voor 08-03-2018

Details | Media & Web (5) | Meldingen (1)

Uitgegeven08-03-2018 09:58 (LT)
 Spotteractivatiebericht #487 voor vandaag 8-3-2018: vanmiddag tijdens koufrontpassage pittige buien met - gezien de hoogtestroming en de orientatie van het koufront - m.n. verder landinwaarts over de zuidoostelijke helft kans op lijnvormige clustering van de buien. Er is daarbij, naast een bescheiden onweerkans, kans op zware windstoten die mogelijk het Skywarn meldcriterium (90 km/u) halen en slecht zicht tijdens veel neerslag op korte tijd.
In de namiddag/vroeg avond passeert een lagedruk kern ten noorden van ons land in oostwaartse richting. Dan over het uiterste noordwesten en Wadden windstoten die ook weer het meldcriterium (90 km/u) kunnen halen.
! Login als sitebeheerder om te wijzigen of updates te plaatsen.

« retour overzicht | « meldcentrum | « home | naar boven

© Skywarn Nederland - Met het oog op het weer sinds 2007