01/03/2024 (niet ingelogd)

Skywarn nieuws

Updates Skywarn site 29 juli 2022

29-07-2022 21:48 | Redactie | m.b.t. 29-07-2022

Er zijn vandaag meerdere updates geplaatst op de website. Een belangrijke m.b.t. "gewoon" gebruik  van de site is: 

Vervelend toch als na het typen van een lange bijdrage blijkt dat de sessie (en dus login) verlopen is en de zaak niet kan worden opgeslagen! De Kennisbank en beheer van nieuwsberichten was hiertegen al beveiligd maar dit is nu uitgebreid tot alle nieuwe bijdragen in: forumtopics, forumposts, nieuwberichten, Skywarn Nieuws en bijlagen bij meldingen*. Dit komt er op neer dat op moment van opslaan zonodig een nieuwe login wordt geboden om alsnog de bijdrage te kunnen vastleggen.
Let op: geldt alleen voor nieuwe bijdragen en dus niet bij wijzigen van bestaande items (m.u.v. de Kennisbank overigens). Hou bij wijzigen dus de sessiestatus helemaal boven aan het scherm in de gaten!

*Welke van deze mogelijkheden je kan of mag gebruiken hangt af van je gebruiksrechten, alle waarnemers kunnen i.i.g. naast meldingen ook bijlagen daarbij toevoegen en nieuwsberichten plaatsen.

Verder is een grote herziening van de Beeldenbank geplaatst zodat we nu weer de inhoud kunnen herzien en de nodige nieuwe inhoud kunnen plaatsen.

Verdere updates betreffen een aantal "bugfixes" en vernieuwingen en uitbreidingen van diverse beheerfuncties. Meer op komst - en dus: wordt vervolgd!

Skywarn Aankondigingen / info

Sluiten