18/07/2024 (niet ingelogd)

Beeldenbank

De beelden in de presentaties en trainingsmaterialen

Een overzicht van het beeldmateriaal dat door weervolgers, stormchasers en weerfotografen ter beschikking is gesteld aan Skywarn Nederland - waarvoor dank! Het zijn weergaven op 120dpi en het is mogelijk dat soms een foto licht bewerkt is, maar dan gaat het uitsluitend om ruis verwijderen, uitsnijden of rechtzetten. Meer beeldmateriaal is welkom! We zijn momenteel vooral op zoek naar foto's van:

Beelden liefst gemaakt in Nederland, maar elk duidelijk en kwalitatief materiaal is goed! Wie heeft mooie foto's en wil ze beschikbaar stellen? Uiteraard blijven alle rechten bij jou en zal bij gebruik van de foto je naam (en eventuele website, stuur het webadres mee) vermeld worden.
Let wel: alleen eigen foto's indienen! Graag originelen of grootformaten zodat ze in diverse omvang te gebruiken zijn of daarvoor geschikt te maken zijn. Vermeld datum, tijd en plaats waarop de foto gemaakt is. Mail je foto('s) naar info[AT]skywarn.nl. Alvast dank voor je medewerking!

BELANGRIJK: de fotografen hebben aan Skywarn gebruiksrecht verleend en blijven zelf houder van het beeldrecht. Respecteer de rechten van betrokkenen en gebruik deze foto's niet zonder uitdrukkelijke toestemming! Zie de opgenomen contactinformatie of mail info[AT]skywarn.nl voor contact met rechthebbenden.

Open BeeldenbankCredits